Η εταιρία Μάρμαρα Ανωγειανάκης, ειδικεύεται εδώ και 40 Χρόνια στο Μάρμαρο, στον Γρανίτη και τα τελευταία χρόνια σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο είδος με μεγάλη ζήτηση, τον Τεχνογρανίτη και το Τεχνομάρμαρο τα οποία κατατάσσονται στα χαλαζιακά πετρώματα.

Στον χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, σε πλάκες και σε μικρότερα κομμάτια, που μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες και στα μέτρα σας. Μάρμαρα ελληνικά, ευρέως γνωστά, όπως της Θάσου, της Νάξου και του Διόνυσου σε λευκά μάρμαρα ή της Καβάλας και του Βώλακα για μάρμαρα με περισσότερα νερά. Επίσης γνωστά μάρμαρα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια, είναι των Διδύμων, της Τήνου ή του Αλιβερίου. Επιπλέον θα βρείτε και ευρεία γκάμα από μάρμαρα Εισαγωγής όπως είναι το ημίλευκο Marmara Τουρκίας , το California, το Rosa Portogallo ή το Vratsa.

Υπάρχουν δεκάδες άλλα μάρμαρα τα οποία βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας για να δειγματιζεται ο πελάτης κα να αποφασίζει τι ταιριάζει στον χώρο του, καθώς και πολλά άλλα για τα οποία υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής τους μετά από παραγγελία του πελάτη.

Η επεξεργασία τους γίνεται ανάλογα την χρήση που προορίζονται κάθε φορά. Θα είναι είτε γυαλισμένα χωρίς γωνίες- για δάπεδα, είτε γυαλισμένα με πομπέ τελείωμα- για σκάλες, πάγκους ή τραπέζια, είτε αντικέ επεξεργασία- για πλατύσκαλα ή πισίνες, είτε μικρά κομμένα κομμάτια στα οποία δημιουργούμε διακοσμητικά για τον εσωτερικό χώρο ή θρησκευτικές εικόνες σε μάρμαρο.